Hillary Clinton zat naast de vrouw van Bush, Laura

Brian Mulroney spreekt op Nancy Reagan

LEES monlcer donsjacks MEER: Nancy en Ronald Reagan, onafscheidelijk in het leven, weer samen

Tijdens een dienst gevuld met aangrijpende en vaak humoristische herinneringen, keerde elke spreker terug naar het liefdesverhaal van het paar.

ze waren samen, hij verstopte liefdesbriefjes rond het huis om te vinden, zei Reagan, voormalig stafchef, James Baker. beantwoord door moncler outlet winkel afscheiden van kleine bankbiljetten in jellybeans in zijn koffer.

moncler uitverkoop en Nancy Reagan werden bepaald door hun liefde voor elkaar, voegde Baker eraan toe. waren zo dicht bij één persoon zijn als het mogelijk is voor twee mensen. sprak in het openbaar zo hartelijk, en zo vaak, over zijn vrouw, de voormalige Canadese premier Brian Mulroney herinnerde, dat hij eens tegen Reagan zei dat hij elke andere wereldleider slecht deed lijken tegenover hun vrouw. moncler uitverkoop

BEKIJK: Voormalig premier Brian Mulroney herinnert vriend Nancy Reagan

moncler jas heren Brian, hij zei dat de president hem met een glimlach vertelde, jouw probleem. Reagan, van haar kant, was de hoofdbeschermer van haar man. Toen het voormalige NBC-anker Tom Brokaw ooit het verhaal van de president vroeg in zijn leven in twijfel trok, herinnerde Brokaw zich hoe ze zo boos was dat het personeel van Reagan hem adviseerde om weg te blijven van het Witte Huis totdat ze kalmeerde. moncler jas heren

moncler jassen outlet LEES MEER: Obama slaat de begrafenis van Nancy Reagan over om op SXSW te spreken moncler jassen outlet

moncler heren Reagan dacht niet aan de kritiek, zei Brokaw, maar zijn vrouw wel. moncler heren

2018 moncler Terwijl sprekers mevrouw Reagan loven voor de 1000 uitgenodigde gasten verzameld in een tent achter de bibliotheek, begon het te regenen. 2018 moncler

moncler outlet Onder degenen op de eerste rij waren first lady Michelle Obama, die naast de voormalige president George W. Bush zat. Hillary Clinton zat naast de vrouw van Bush, Laura. moncler outlet

moncler jassen heren De uitgestrekte, Spaanse missiestijlbibliotheek bevindt zich tussen het Reagan-huis in het luxe Bel Air-gedeelte van Los Angeles en Rancho del Cielo, de in de hemel waar de goedkope monclerjassen van Reagans hun vrije tijd brachten, soms te paard, in de ruige bergen in de buurt van Santa Barbara. moncler jassen heren

moncler jassen dames HORLOGE: Huidige en voormalige hoogwaardigheidsbekleders onder rouwenden op de begrafenis van Nancy Reagan moncler jassen dames

De gastenlijst voor de begrafenis vertelt een verhaal over hun leven, dat zich uitstrekte van Hollywood Golden Age tot het Californische staatshuis tijdens Reagan-tijd als gouverneur naar Washington. Vier van de vijf levende eerste moncler heren jassen dames en familieleden van goedkope moncler jassen elke president daterend van John Kennedy werden verwacht om deel te nemen.

moncler jas sale Vroege aankomsten waren onder meer voormalig Reagan administratief medewerker Ed Meese, Mulroney, voormalig huisbaas Newt Gingrich, Mike Love of the Beach Boys en zanger Johnny Mathis. moncler jas sale

Toen de groep even buiten de bibliotheek kwam om te kletsen, dacht Mathis terug aan hoe hij en mevrouw Reagan samen zouden zingen tijdens zijn bezoeken aan de familie Reagan. Hun favoriete nummer: Love is Here to Stay. herdenkingsdienst bracht democraat en republikein samen, een ongewoon tableau in een tijd van diepe verdeeldheid in Washington en op het campagnetraject pop over here 2016.

moncler jassen heren sale Nancy Reagan, twee kinderen, Patti Davis en Ronald Prescott Reagan, beiden spraken tijdens de begrafenis, die ook koren en een Marine Corps-band omvatte. moncler jassen heren sale

James A. Baker, die diende in de Reagan-administratie, en voormalig NBC News-anker Tom Brokaw gaf ook opmerkingen bij de ceremonie, geleid door de Eerwaarde Stuart Kenworthy, vicaris van de Washington National Cathedral.

BEKIJK: Journalist Diane Sawyer denkt na over het leiderschap van Nancy Reagan

moncler jas heren sale Op woensdag en donderdag in de bibliotheek gingen meer dan 5500 rouwenden en Reagan-gelovigen langzaam langs de voormalige first lady gesloten kist, bedekt met witte rozen en pioenrozen, de favoriete bloem van Mrs. Reagan. moncler jas heren sale

moncler nederland Tranen vielen vaak. De menigte, velen in grijzende jaren, sprak met een tijd toen het weer in Amerika was en de moncler outlet nederland volgde de Reagan-doctrine om de Sovjet-invloed tijdens de Koude Oorlog te verzwakken. moncler nederland

moncler jassen dames sale Reagan verliet het voorzitterschap na acht jaar, op 20 januari 1989. moncler jassen dames sale

moncler jas dames sale Reagan was een van de beste presidenten die we ooit hadden, en ik bewonderde ze allebei als een paar voor hun liefdesverhaal en de steun die ze aan elkaar hebben getoond, zei de gepensioneerde schoolleraar Mary Ellen Gruendyke van Riverside. moncler jas dames sale

Mevr. Reagan, die zondag op 94 stierf, plande de kleinste details van haar begrafenis. Ze koos voor de begrafenis bloemstukken, de muziek die gespeeld moest worden door een Marine Corps-band en de lijst met genodigden voor het privé gedenkteken.

LEES MEER: 3 dagen rouw gereserveerd voor Nancy Reagan, begrafenis op vrijdag

De bibliotheeksite, waar de 40e president in 2004 werd begraven, biedt een prachtig uitzicht op moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl het te koop zijnde moncler jassenland met paarden en op een heldere dag een vergezicht naar de Stille Oceaan.

De Reagans werden verliefd op de plek, de Boston-ontwikkelaar en de Republikeinse fondsenwerver Gerald Blakeley die in een interview uit 2004 werd genoemd. Hij maakte deel uit van een partnerschap dat het land schonk waar de bibliotheek nu zit.

moncler outlet sale gewoon dankbaar voor de Reagan-jaren, zei Ray Brooks van Simi Valley donderdag terwijl hij in de rij stond te wachten met zijn vrouw Jackie om aan boord van een shuttle naar het bibliotheekterrein te gaan, waar goedkope moncler mevrouw Reagan kist werd geplaatst in de marmeren lobby met een bronzen standbeeld van een glimlachende Ronald Reagan in de buurt. moncler outlet sale

moncler jas outlet hoe ze zich ook voelden over die jaren, als ze terugkijken, herinneren ze zich ze als goede jaren vanwege het moncler-verkoopvoorbeeld dat ze hebben opgezet, zei Brooks. zo een voorbeeld nodig hebben moncler jas outlet.

发表评论