(IFR) Asiatiske kredittspread var litt bredere p tirsdag

Kreditt i regionen averts egenkapitalglass

HONG KONG, 26 feb. (IFR) Asiatiske kredittspread var litt bredere p tirsdag, men markedet holdt seg godt i forhold til svakheten i globale aksjer. Det tillot at strmmen av nye avtaler canada goose victoria i den primre gr gjennom uavbrutt.

var litt fortjeneste, litt defensiv, noen av obligasjonene har utvidet seg 5bp 7bp, en canada goose jakke herre Singapore-basert kredittforhandler. Imidlertid var iTraxx Asia ex-Japan IG-indeksen nesten uendret i dag, rundt 109,50 p slutten.

Benchmark canada goose jakke dame koreanske navn var ogs uendret, i ytterligere canada goose trillium bevis p motstanden til asiatiske kreditter. har vrt ganske representativ for det faktum at canada goose jakker herre markedet hasn virkelig utvidet seg, sa handelsmannen.

KDB 17s handlet p T 80 og Kexim 22s canada goose jakker dame handlet p T canada goose dame 106, begge uendret.

Ikke-klassifisert Citic Telecom kom ogs ut med prisprat p en 12-rig kule p 6% og KHFC var ute med et 5-rs dekketobligasjon p T canada goose salg 110bp.

Overraskende mot canada goose herre bakgrunnen av kraftig fallende aksjemarkeder, holdt den asiatiske perp-sektoren godt, med gjenoppretting av Agile og Reliance perps pgr. De ble sitert canada goose jakke p henholdsvis 94,75 og 98 bud.

Noen obligasjoner endte opp med bli bredere. Power Grid canada goose outlet Corp 2023s handlet p UST 205, noen 10bp bred til T 195, der de ble tilbudt i forrige uke. Indiske bankobligasjoner utvidet ogs 5bp canada goose norge 10bp i sammenheng med det samlede risikomiljet.

Likevel sa handelsmenn at det faktum at investorer har ftt de siste tre ukene for fordye rekordutstedelsen i januar, var hjelpe sekundre markeder.

Tilbudene har begynt trickle i denne uken, men etter Lunar New Year pause med Glorious canada goose victoria parka Property 5 rs obligasjon er den frste high yield transaksjonen i ny kinesisk syklus. Disse obligasjonene holdt seg stabilt rundt reoffer nivet p dagens niv, til tross for salg i aksjemarkeder.

I mellomtiden gikk andre transaksjoner opp. Kommunikasjonsbanken kunngjorde en 10 rs garantert bnd i morges p T 210-omrdet og har nettopp revidert den veiledningen til 195 bp over en sterk ettersprsel.

Traders sa at andre bankgaranterte canada goose papirer var handel svakere etter det nye problemet, related https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge skjnt. Kina Cosco 2022 var rundt T 133bp / T 112bp mens Hainan Airlines 2020s var p T 162bp / T 155bp.

发表评论